Menu

Infinite Mass | Moriska Paviljongen

Malmö

Moriska Paviljongen
fredag, 15 november 2024 kl:20:30

Efter vårens medverkan som husband i På Spåret är det tydligt att INFINITE MASS saknats på den svenska livescenen. Under slutet av sommaren återvänder hiphop-pionjärerna med två festivalspelningar: Uport Festival i Ulricehamn och Stockholms Kulturfestival. I höst ges ytterligare två tillfällen att se Infinite Mass live när de gör två egna konserter i Malmö och i Göteborg.

Infinite Mass hör till Svensk Musikhistoria och valdes 2020 in i Swedish Music Hall Of Fame. I början av 90-talet vann de rap-SM och blev kända genom filmen ”Sökarna” med den för tiden omdebatterade låten ”Shoot The Racist”. Bandet skulle senare bli banbrytare inom svensk hiphop och föregångare till den moderna rap vi hör idag.

Deras senaste album “The Face”, som släpptes 2001, gav oss hiten ”Bullet”. Tio år tidigare kom den självbetitlade debuten som innehöll den tidlösa klassikern ”The Thief” och ”No 1 Swartskalle”. I år släppte Infinite Mass tillsammans med Miriam Bryant en tolkning av Bond- låten ”Skyfall” som framfördes live i På Spåret.

Sommarens konserter är de första Infinite Mass gör för en livepublik på 15 år och i höst är de äntligen tillbaka igen.


Åldersgräns: 18 år
Insläpp: 19.00 | På scen: 20.30
Warm-up DJs: Simon Diamant, DJ Cleva & Pierre Zalas
För rullstolsplatser vänligen mejla info@nextevents.se

Moriska Paviljongen (i folkmun kallad "Moriskan") är en kulturbyggnad i Folkets Park i Malmö. Byggnaden ritades 1901 på uppdrag av arbetarrörelsen, av den polsk-judiske arkitekten Aron Wolff Krenzisky. Med sina sju torn och en tivoliarkitektur influerad av sekelskiftets orientalism, är den unik i sitt slag i Sverige. Huset invigdes 17 augusti 1902.

Datum / Tid

fredag, 15 november 2024 kl: 20:30

Plats

Malmö, Moriska Paviljongen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

350kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad